Container​udlejning tilbydes til private og erhverv

​Leje af container bruges hyppigt i forbindelse med privates bygge -og haveprojekter, samt byggeaffald til større entreprenøropgaver.

Ved leje af container udlejer, flytter og transporterer containere for både private og erhverv.

Leje af container til private​

Vi tilbyder containerudlejning, flyt af containere og transport af containere og affaldscontainere for private i Storkøbenhavn og på hele Sjælland, med beliggenhed i Herlev.

Vi er meget fleksible, rykker hurtigt ud, hvis vi skal sørge for containerudlejning, løbende tømninger, flytte containere eller transportere dem, fordi at vi ved, at det er vores tilfredse kunder, der danner grundlag for vores forretning.

​Hvis I står og har brug for containerudlejning, er vi den rette at kontakte. Ved leje af container sørger vi for transport og containerudlejning, f.eks. affaldscontainer, i forbindelse med ombygning i huset, eller når I skal have lavet en ny indkørsel, så er vi leveringsdygtige.

Mange af vores kunder benytter sig af tilbuddet om containerudlejning til haveaffald, byggeaffald, ved flytninger eller ved haveprojekter.

​Behovet er forskelligt så ring så vi sammen kan finde ud af, hvilken affaldscontainer der løser jeres opgave bedst muligt. Vi tilbyder containerudlejning i mange forskellige størrelser og til forskelligt brug.

Er der også brug for stabilgrus, sand og perlesten mv. til projektet tilbyder vi også salg og levering af dette.

​Leje af container til erhverv

Vi tilbyder containerudlejning og transport af containere og affaldscontainere for mange forskellige typer erhverv i Storkøbenhavn og på hele Sjælland.

Vi tilpasser os den enkelte opgave og den enkelte kundes ønsker, og vi er samtidig i stand til at komme hurtigt ud, fordi vi ved, at tilfredse kunder kommer igen.

Vi er specialister i affaldscontainere til alle former for byggeaffald og samarbejder i dag med en lang række håndværkere og entreprenører og tilbyder også containerudlejning af blandt andet affaldscontainere for kommuner og offentlige institutioner.

Kontakt os på telefon ​44 91 83 00​ eller på mail ​jesper@rpt.dk​ og hør mere om vores containerudlejning og transport af containere.​